Retouren

Aangeschafte artikelen via onze webshop kunnen altijd worden geretourneerd mits ze voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • 14 Dagen bedenktijd. In die 14 dagen mag u het artikel bekijken, precies zoals u dat in een showroom ook zou doen. Is het niet wat u zocht? Dan mag u de artikelen retourneren.
  • De producten dienen in ongebruikte en onbeschadigde staat in de originele verpakking retour te worden gezonden.
  • De verzendkosten komen voor uw eigen rekening. Wanneer u een bestelling ongefrankeerd retour stuurt zijn wij genoodzaakt extra kosten aan u in rekening te brengen.
  • De retourzendingen zijn voor risico van de koper.

Wettelijk gezien heb ik toch 14 dagen bedenktijd? Dat klopt! Dit is uw ‘herroepingsrecht’ Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, kunt u het herroepingsformulier invullen en opsturen. Maar dat hoeft niet. Door gewoon te retourneren, maakt u ook gebruik van uw herroepingsrecht. U heeft wettelijk het recht om en product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Daarna heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Ontvangt u de bestelling op verschillende momenten: de bedenktijd gaat in op het moment dat u het laatste onderdeel van uw bestelling ontvangt. Overigens geldt dit niet als we een van de artikelen niet op voorraad hebben

Wij sturen u binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging per e-mail wanneer wij het retourformulier hebben ontvangen. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourgoederen storten wij het complete aankoopbedrag terug. Zonder retourformulier worden retourzendingen niet in behandeling genomen. De kosten voor de retourzending zijn ten alle tijden voor de kosten van de koper.

Het herroepingsrecht geldt niet voor maatwerk vloeren.