WIE ZIJN WE EN WAT DOEN WE

Als je een nieuwe PVC vloer wil aanschaffen dan heb je tegenwoordig enorm veel opties. Bij Dizyn kennen we alle dilemma’s die komen kijken bij het kiezen van een nieuwe vloer en/of traprenovatie. Op al die vragen hebben we gelukkig ook een antwoord. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat zeer geschikt is voor nieuwbouwwoningen, weten we welk materiaal juist wel of niet in een bepaalde ruimte past en wat het dichtst in de buurt komt van je wensen.
Kortom, kennis is kracht!
Het adviseren vanuit die kennis, is een belangrijk deel van hetgeen waar wij voor staan: ontzorgen en een stapje extra zetten.
Onze service begint met een kijkje in onze nieuwe showroom in Boxtel. Hier ontvangen we je graag met een kop koffie en een goed gesprek. Tijdens de koffie maken we kennis met elkaar. Wie zijn wij? Wat zoeken jullie, hoe verloopt onze werkwijze? Welke stijl past bij jullie woning of bedrijf, wat vinden jullie wel of niet mooi? Omdat we op afspraak werken, stemmen we af op jullie agenda.

In onze showroom tonen we ons aanbod aan vloeren en verrassen we onze opdrachtgevers – van particulieren tot architecten – met alle mogelijkheden die er zijn.
We zijn trots op het brede aanbod van topmerken. Deze collecties bestaan uit PVC-vloeren van hoge kwaliteit, te leggen in vele patronen en looks. Denk aan de visgraat XL of het uiterlijk van een betonvloer. Niet van echt te onderscheiden! Het feit dat je bij ons alle kanten op kunt is ook wat onze opdrachtgevers als prettig ervaren.