Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven.

Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je gerust 25 jaar garantie op durven geven.

  1. Veelzijdig: Met onze PVC-vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Waar je dan ook van houdt, onze vloeren passen bij jouw leven.
  2. Lange levensduur: Onze PVC-vloeren zijn ontzettend sterk en slijtvast. Hier durven we je gerust 25 jaar garantieop te geven. Een vloer van Vivafloors is een vloer die past bij jouw leven.
  3. Niet van echt te onderscheiden: Onze vloeren zijn nauwelijks van echt hout, natuursteen of beton te onderscheiden. Bijzonder, omdat ze wel van kunststof (PVC) zijn gemaakt. Door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossingzie én voel je het verschil nauwelijks.
  4. 4. Kind- en diervriendelijk: De kracht van onze vloeren zit in de uiteenlopende eigenschappen. Een Vivafloors vloer is bijzonder geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en is comfortabel.
  5. 5. Onderhoudsvriendelijk: PVC is makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen, dweilen en klaar. Hier komt geen (hout)olie aan te pas, terwijl de vloer er wel uitziet als echt hout of steen.
  6. Geschikt voor vloerverwarming: PVC-vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo heb je een optimaal rendement waarmee je veel energie kan besparen.
  7. Volledig en onbeperkt recyclebaar: Onze vloeren zijn gemaakt van Virgin PVC. Dit is een pure PVC-soort die onbeperkt en makkelijk gerecycled kan worden. Een duurzame keuzewaar je nog lang plezier van hebt.
Maak een afspraak