PVC of houten vloer? Of misschien toch een gietvloer? Wij denken mee!

PVC of houten vloer? Of misschien toch een gietvloer? Wij denken mee!

Als je een nieuwe vloer wil aanschaffen dan heb je tegenwoordig enorm veel opties.
Bij Dizyn kennen we alle dilemma’s die komen kijken bij het kiezen van een nieuwe vloer. Op al die vragen hebben we gelukkig ook een antwoord. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat zeer geschikt is voor nieuwbouwwoningen, weten we welk materiaal juist wel of niet in een bepaalde ruimte past en wat het dichtst in de buurt komt van je wensen.
Kortom, kennis is kracht!

Het adviseren vanuit die kennis, is een belangrijk deel van hetgeen waar wij voor staan: ontzorgen en een stapje extra zetten. Ontzorgen is echter een heel breed begrip waarvan niet altijd duidelijk is wat het nou exact is. Wij hebben het in dat kader vaak over The Extra Mile, dat is hoe Amerikanen het ontzorgen noemen. Toen iemand aan ons vroeg wat wij daar nou eigenlijk concreet mee bedoelen, was dat voor ons een mooi vertrekpunt om uit te leggen wat je van DIZYN kunt verwachten – en in welke volgorde.

Vloeren in Boxtel
Onze service begint met een kijkje in de keuken. Letterlijk.
In onze sfeervolle showroom in Boxtel ontvangen we je aan de keukentafel voor een kop koffie en een goed gesprek. Aan deze tafel maken we kennis met elkaar. Wie zijn wij? Wat zoeken jullie, hoe verloopt onze werkwijze? Welke stijl past bij jullie woning of bedrijf, wat vinden jullie wel of niet mooi?

Omdat we op afspraak werken, stemmen we af op jullie agenda. Een mooi voorbeeld van The Extra Mile!

Van visgraatpatroon tot betonlook
In onze showroom tonen we ons aanbod aan vloeren en verrassen we onze opdrachtgevers –  van particulieren tot architecten – met alle mogelijkheden die er zijn.
Het meest trots zijn we op onze eigen Dizyn Home Collection. Deze collectie bestaat uit PVC-vloeren van hoge kwaliteit, te leggen in vele patronen en looks. Denk aan de betonlook of het uiterlijk van een tegelvloer. Niet van echt te onderscheiden! Maar misschien ga je toch liever voor een gietvloer, voor een hardhouten vloer of ben je helemaal weg van de vloeren gemaakt van 100% wol.
Het feit dat je bij ons alle kanten op kunt is ook wat onze opdrachtgevers als prettig ervaren. 

Vloeren en goed advies
Als de wensen, je woon- of werksituatie en de ‘vloerbewandelaars’ duidelijk zijn, dan geven we een eerlijk en helder advies. Dat advies komt voort vanuit het product en de eigenschappen. Én vanuit expertise.  Dit alles zorgt voor een vloer waar je jarenlang plezier van hebt. Na een oprecht advies verzenden we een duidelijk offerte. 
Wat voor Dizyn hoog in het vaandel staat, is het motto: afspraak is afspraak. Bij ons geen prijzen voor meerwerk, meer meters of andere zaken die zich achteraf voordoen.

Vloeren leggen is vakmanschap
Je hebt akkoord gegeven op de offerte en dan begint voor ons de volgende stap: het leggen van de vloer. We werken samen met gecertificeerde vakmensen die de vloer komen leggen, die rekening houden met de ondervloer en tot op de millimeter nauwkeurig het patroon aanhouden. Echt vakmanschap, waardoor wij garantie kunnen bieden en we de beloofde kwaliteit waarmaken.
En ook hier weer dat beetje extra service: wij houden tijdens het gehele proces een oogje in het zeil zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van je nieuwe vloer. 

Ontzorgen in samenwerkingen
Dizyn werkt samen met uiteenlopende experts. Denk daarbij aan architecten, interieurstylisten, of specialisten in projectinrichting voor bedrijven, instellingen of woningcorporaties. Voor hen bieden we oplossingen waarmee we deze creatieve ontwerpers telkens weer verrassen.
Of er nu 5m2 of 5000m2 aan vloerbedekking nodig is: wij ontzorgen ook hier van A tot Z.
Schaf je bij ons als particulier een vloer aan? Vanuit onze passie voor styling geven we graag wat leuke tips waardoor je vloer nog beter tot zijn recht komt. Daar is-ie weer; The Extra Mile

Dizyn in het kort
We hebben je nu een klein beetje laten zien hoe Dizyn werkt, wat we belangrijk vinden en waarin we ons onderscheiden. Ga je binnenkort verhuizen dan wel verbouwen en wil je graag weten wat mogelijk is? Of zoek je experts in vloeren die geschikt zijn voor nieuwbouw?

Vraag hier een Voordeelvoucher aan en profiteer van 10% korting op ons assortiment!

O ja, ben je alvast benieuwd naar woonstijlen en bijpassende vloeren? Bekijk hier wat inspiratie of volg ons op Facebook en Instagram.
Onze kennismakingsblog eindigen we met wel heel leuk nieuws als je de trotse bezitter van een nieuwbouwwoning bent geworden…

Geef een reactie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.